Sådan kan du hjælpe viby Basket

Viby Basket er en frivillig dreven basketballklub.

Alle klubbens medlemmer deles om de arbejdsopgaver, der skal til, for at tjene de nødvendige penge til klubben.

Pengene der indhentes benyttes blandt andet til spilletøj, bolde og andet udstyr til medlemmerne.

Arbejdsopgaverne kan hen over en sæson være meget varierende og bestå af blandt andet crew til Bestseller Aarhus City Halvmarathon, pakning af startnumre til DHL Stafetten, crew til DHL Stafetten, medhjælper til Viby stævner og meget mere.

Hvis du er interesseret i at hjælpe til ved en arbejdsopgave eller to, opfordrer vi stærkt til, at du melder dig ind i vores facebook gruppe: Frivilliglisten.

Her vil arbejdsopgaver, der dukker op i løbet af en sæson, blive slået op. Der er ingen forpligtelser eller krav om, at man skal tage en arbejdsopgave, når man er medlem af facebook gruppen. Hvis du ikke er på facebook, kan du bruge vores kontaktformular.

Den daglige drift af klubben varetages af bestyrelsen samt en række udvalg. Arbejdsopgaverne i forbindelse med driften af en basketklub er mange og vi søger derfor altid flere frivillige hænder. Du kan finde en liste med beskrivelse af vores forskellige udvalg her: Udvalg.

Hvis du kunne være interesseret i at blive en del af et udvalg, hører vi meget gerne fra dig. Alt hjælp til klubben er kærkommen!

Sidst men ikke mindst har vi Viby Basketball Support. VBS er for dig, der gerne vil give et personligt støttebeløb til klubben - læs mere her.

OK BENZIN/DIESEL​

Det er nemt og gratis at støtte Viby Basketball: Tank benzin/diesel ved OK. Gå ind på www.ok.dk og rekvirer et benzinkort. Find Viby Basket under punktet “Jeg vil gerne støtte min klub/forening”. Klubben får 6 øre for hver liter du tanker.

Viby Basket​ball

​​Viby IF Basketball   -    CVR: 32196926    -​    Skanderborgvej 224, 8260 Viby J  -   Kontakt os i dag