Nye medlemmer

Har du lyst til at spille basketball i Viby Basketball…? …så er du velkommen!

Vi tilstræber at have tilbud til flest mulige aldersklasser og niveauer. Du kan finde de aktuelle hold i menuen til venstre. De første par ugers træning spiller du med gratis, for at se om det er noget for dig.

I Viby Basket arbejder vi for at skabe oplevelser for livet!

Morten H. Jespersen

mortenhj.vibybasket@gmail.com

Du kan oprette dig som medlem i klubben ved at lave en brugerprofil på Viby Basketballs Klubmodul​ og herefter betale kontingent på dit hold under “tilmelding”.

Det er nemt og gratis at støtte Viby Basket: Tank benzin/diesel ved OK. Gå ind på www.ok.dk og rekvirer et benzinkort. Find Viby Basket under punktet “Jeg vil gerne støtte min klub/forening”. Klubben får 6 øre for hver liter du tanker.

Klubtøj

Køb dit basketballtøj i Sportsmate. Du kan både købe Viby Baskets klubtøj og alt andet basketballudstyr.

Du får 10% rabat på ikke nedsatte varer og klubben optjener bonus. Skriv altid Viby Basket i bemærkningsfeltet, når du handler. Se mere på Sportsmatesiden​.

Viby Basket​ball

​​Viby Basketball Forening   -    CVR: 32196926    -​    Skanderborgvej 224  -   Kontakt os i dag