Nye medlemmer

Har du lyst til at spille basketball i Viby Basketball? Så er du velkommen!

Vi tilstræber at have tilbud til flest mulige aldersklasser og niveauer. Du kan finde de aktuelle hold oppe i menuen. Der er selvfølgelig gratis prøve træning de første par uger, så du kan teste dine basketball evner og se om det er noget for dig. Vi glæder os altid til at se nye ansigter i hallen!

I Viby Basket arbejder vi for at skabe oplevelser for livet!

Morten H. Jespersen

mortenhj.vibybasket@gmail.com

Du kan oprette dig som medlem i klubben ved at lave en brugerprofil på Viby Basketballs Klubmodul​ og herefter betale kontingent på dit hold under “tilmelding”.

Det er nemt og gratis at støtte Viby Basket: Tank benzin/diesel ved OK. Gå ind på www.ok.dk og rekvirer et benzinkort. Find Viby Basket under punktet “Jeg vil gerne støtte min klub/forening”. Klubben får 6 øre for hver liter du tanker.

Klubtøj

Køb dit basketballtøj i Sportsmate. Du kan både købe Viby Baskets klubtøj og alt andet basketballudstyr.

Du får 10% rabat på ikke nedsatte varer og klubben optjener bonus. Skriv altid Viby Basket i bemærkningsfeltet, når du handler. Se mere på Sportsmatesiden​.

Viby Basket​ball

​​Viby Basketball Forening   -    CVR: 32196926    -​    Skanderborgvej 224  -   Kontakt os i dag