Klubtøj​

Viby Baskeballs klubtøj, andet basketballtøj og basketballudstyr købes hos Sportsmate.

Sportsmate har landets største udvalg af basketballsko, bolde, tasker, sokker, NBA-stuff, kurvesystemer og meget mere. Find det på Sportsmates basketballside.

Du får 10% rabat på alle disse varer (gælder ikke klubtøj og nedsatte varer). Skriv Viby Basketball i bemærkningsfeltet, når du bestiller, så får du rabatten.

Hver gang du handler ved Sportsmate får klubben et bonusbeløb, som bruges til indkøb af bolde, udstyr, spillersæt m.m.

sportsmate_logo

træningstøj 1  træningstøj 2

​Her ses U11 pigerne iført et par forskellige forslag fra webshoppen.

Klubben har indgået aftale med Sportsmate om levering af klubtøj. Tøjet bestilles direkte på Sportsmates Viby Basketball webshop til fordelagtige priser, som er aftalt med klubben. Husk at udfylde navn og nr. hvis du ønsker det. Gælder for udvalgte varer – følg vejledningen på webshoppen

Viby Basket​ball

​​Viby IF Basketball   -    CVR: 32196926    -​    Skanderborgvej 224, 8260 Viby J  -   Kontakt os i dag