VIF uddelt til 2 seje kvinder fra Viby Basketball

Karina Weiland og Anja Glud Wisney er blevet hædret


​Årets priser i Viby Idrætsforening blev uddelt i dag den 15. juni ved Viby Idrætsforenings 100 års jubilæumsreception. 2 personer fra basketballafdelingen modtog velfortjente priser for en fantastisk indsats i klubben. Tillykke til Karina og Anja! Begrundelser for prisuddelingen er:Årets fighter

”Pokalen er skænket af Sparekassen Kronjylland i forbindelse med Viby Idrætsforenings 100 års jubilæum. Den gives til en aktiv idrætsudøver med figther egenskaber.”


Denne pris går i år til en ualmindelig sej kvinde fra basketballafdelingen. Hun har i den tid hun har været i klubben været en klar højdespringer med flere poster som både træner, bestyrelsesmedlem og i festudvalget. Hun er også foregangskvinde på klubbens 1. divisionshold for damer. Et sandt energibundt! Netop dameholdet i 1. division blev til på initiativ fra den seje kvinde. Derfor er der nu to damehold i klubben, hvilket er ganske godt i en sport med ret få kvinder. Trænerrollen udfører årets prismodtager særdeles kompetent. Hun har trænet unge drenge i 17-18 års alderen. Drengene fik hurtigt stor respekt for den unge kvinde, fordi hun mødte dem i øjenhøjde og hævede deres niveau. Siden kastede hun sig over de mindre børn i 8-10 års alderen. De børn er vilde med årets prismodtager. Ikke så sært med alle de sociale aktiviteter hun sætter i gang uden for banen og den måde hun er på overfor børnene. Seniorfesterne i klubben er genskabt først og fremmest på grund af den person, der skal modtage prisen. Det har været et stort mål for klubben at styrke de sociale aktiviteter på seniorsiden. Der kan nævnes mange andre initiativer der udspringer af prismodtagerens høje energiniveau. Det vil føre for vidt her, så lad os nøjes med at konstatere, at Fighterpokalen i år går til en person, der gør en forskel for omverdenen overalt, hvor hun færdes.


Tillykke med prisen til Karina Weiland!


Den danske banks fad

Fadet er skænket af banken ved 75 års jubilæet i 1993. Uddeles til et medlem, der har gjort en indsats for at fremme samarbejdet mellem foreningens afdelinger.”


Denne pris går i år til en af de stærke kvinder fra basketballafdelingen. Hun kom ind i klubben som træner for klubbens 1. divisions damehold i en situation, hvor holdet akut stod uden træner. Siden har den stået på endnu flere trænerposter og en ægte interesse i at hjælpe klubben til næste skridt. I denne sæson har hun været cheftræner for to damehold og assistenttræner for herreholdet i 2. division. Med sin faste, men kærlige hånd forstår hun at sætte sig i respekt på alle niveauer og lære fra sig. Hun er god til at se den enkelte spillers behov. På den sociale del har årets prismodtager også gjort meget. Hun er bl.a. en af dem, der får noget til at ske til festerne og for første gang i mange, mange år var der i denne sæson juleafslutning for seniorafdelingen. Det blev til på initiativ fra prismodtageren og vi håber, at succesen fortsætter. Den seneste opgave prismodtageren har taget på sig er rollen som turneringsleder. En stor opgave, som hun allerede har kastet sig over med ildhu. Vi kan forvente, at trænere, dommere, dommerbord osv. bliver holdt skarpt i ørerne 😊Den Danske Banks fad går i år til en person, der vil klublivet og insisterer på at gøre hele klubben bedre.


Tillykke med prisen til Anja Glud Wisney!Viby Basket​ball

​​Viby IF Basketball   -    CVR: 32196926    -​    Skanderborgvej 224, 8260 Viby J  -   Kontakt os i dag