Hæder til to basketball folk fra Viby

Prisuddeling til Viby Idrætsforenings repræsentantskabsmøde

Morten Damsgaard Knudsen og Michael Kjærulff fra Viby Basketballklub modtog onsdag den 17. maj hhv. Den Danske Banks Fad og Initiativpokalen ifbm. for en fremragende indsats i klubben.

morten_michael_VIFpriser2017

 

 

 

 

 

.

 

 

 

Se hele begrundelsen for prismodtagelserne….

Den Danske Banks Fad – Morten Damsgaard Knudsen Den Danske Banks Fad går i år til en person fra Viby Basketball, der har gjort en ekstraordinær indsats både som træner og i bestyrelsesarbejdet. Prismodtageren har trænet U14 drenge og er i løbet af sæsonen også trådt til på U10 drenge. Det er en populær herre, der taler i øjenhøjde til alle spillere uanset alder og niveau. Prismodtageren forstår også at udvikle de unge hjælpetrænere på vej og med hans hjælp skal der nok spire nogle unge trænertalenter frem.

I bestyrelsen tager prismodtageren også mere og mere ansvar. Aktiviteter for de unge, street basket ambassadør og trænerrekruttering er nogle af områder, hvor vi har mærket at han bidrager aktivt.

Prismodtageren lever derfor på bedste vis op til Viby Basketballs værdier, idet han favner både bredde og elite, gør sporten kendt i sydbyen og skaber oplevelser for livet – både socialt og sportsligt.

Tillykke med prisen til Morten Damsgaard Knudsen

 

Initiativpokalen – Michael Kjærulff Initiativpokalen går i år til en person fra Viby Basketball, der igennem flere sæsoner har gjort en stor indsats for breddeniveauet på seniorsiden. Klubbens serie 2 herrehold er en skøn blanding af gamle kendinge, nye tilflyttere, erfarne og nybegyndere, trofaste og ”løsgængerne”. Det kræver sin mand at holde styr på, når der skal sættes hold til kampe, påsættes dommerbord, skaffes mandskab til arbejdsopgaver, opkræves kontingent mm. Det magter prismodtageren og han er dermed i høj grad med til at få fællesskabet til at virke.

Han er også med i festudvalget, som i denne sæson har stablet 2 seniorfester på benene. En aktivitet klubben har sukket efter længe.

Prismodtageren hædres for at være med til fastholde et godt tilbud til breddespillere på seniorniveau – vigtig del af klubbens strategi.

Tillykke med prisen til Michael Kjærulff

 

 


Skriv en kommentar