Ny træner for 2. div. herrer på plads

12. juni, 2017 Morten H. Jespersen Skrevet under Senior Skriv kommentar »

Christian Bendtsen ny træner for Viby’s 2. div. herrer

I klubbens bestræbelser på at sikre oprykning for herreholdet til 1. division er der nu indgået aftale med Christian Bendtsen om at stå i spidsen for 2. div. herrer i sæson 17/18. Christian har trænererfaring fra både ungdoms- og seniorhold, han kan dog især bidrage med personlig erfaring fra en næsten 20 år lang karriere på liganiveau, heraf de fleste år i Randers Cimbria. Christian er nu meget opsat på at gå trænervejen.

Christian vil også få en coach rolle for U19 herrer landsdækkende, hvor Ove Fugl Svendsen fortsætter som head coach.

Dermed er det trænerteam på plads, som både skal sikre oprykning til 1. division fra sæson 18/19, integrere U19-spillerne på seniorniveau og skabe et godt resultat for U19 landsdækkende i kommende sæson. Der tilknyttes muligvis en assistenttræner for de to hold senere. Klubben ser rigtig meget frem til samarbejdet og byder Christian Bendtsen hjerteligt velkommen i trænergruppen i Viby Basketball.

Aftalen gælder foreløbigt for sæson 2017/18.

Christian Bendtsen

Christian Bendtsen

AddThis Social Bookmark Button

Viby Basketball sætter nye mål

15. marts, 2017 Morten H. Jespersen Skrevet under Senior 1 Kommentar »

Herrerne stiler mod 1. division

Viby Basketball har gjort målsætningen klar for næste sæson. Vi vil slutte af med at rykke op, så der fra sæson 2018/19 spilles i 1. division på herresiden!

Der er dygtige unge talenter på vej op fra ungdomsrækkerne og der er allerede dygtige spillere på vores 2. divisionshold. Tilsammen skal de udgøre stammen på det kommende 1. divisionshold, hvor der også er plads til nye spillere udefra, der har lyst og evner til at prøve kræfter med 1. division.

Profilen for 1. divisionsholdet bliver en seriøs tilgang med fokus på talentudvikling. Samtidig bevares holdet i 2. division, så klubben får divisionsbasket på flere niveauer. Målsætningen for 1. divisionsholdet de første par sæsoner bliver at etablere sig godt i rækken. Herefter vil klubben overveje om næste skridt helt mod topniveau skal igangsættes.

Jagten går nu ind på at rekruttere en dygtig træner, der kan føre klubben op i 1. division og tage vores dygtige U19 spillere med op i seniorrækkerne. Det er håbet at denne træner også er den rette til at etablere holdet godt i 1. division. Spillertruppen vil også løbende blive suppleret, så vi kommer til at stå med 2 slagkraftige divisionshold.

Vi håber på god opbakning fra det lokale erhvervsliv og andre venner af klubben på vores rejse.

viby logo 100

 

AddThis Social Bookmark Button

Ny træner til 1. division damer

23. december, 2016 Morten H. Jespersen Skrevet under Senior Skriv kommentar »

Anja Glud Wisney står i spidsen for holdet resten af sæsonen

1. division damer har stået uden træner en måneds tid. Det er der nu fundet en løsning på. Vi er glade for at kunne meddele, at 34-årige Anja Glud Wisney kommer til at stå i spidsen for holdet resten af sæsonen.

Anja har spillet basketball det meste af sit liv og hun har været træner de sidste 8-9 år. Hun har trænet ungdomshold i Åbyhøj, Hørsholm og Skovbakken og senest har hun været træner for Koldimgs damehold.

Vi byder Anja velkommen i klubben.

anjaGW

 

AddThis Social Bookmark Button

Viby Basketball søger træner til vores 1. division damer

7. december, 2016 Morten H. Jespersen Skrevet under Generel, Senior Skriv kommentar »

Er du den engagerede træner, der kan føre vores 1. division damehold videre?

Viby Basketball søger en motiverende træner til vores 1. division damehold for resten af sæsonen. Er du klar til at stå i spidsen for et hold unge piger/kvinder med mod på hård træning, udvikling og konkurrence, så er jobbet sikkert noget for dig.

Vi aflønner fair i forhold til markedet. Endeligt honorar efter nærmere aftale.

Se hele jobopslaget her.

1div_damer

AddThis Social Bookmark Button

Viby’s herrer vinder over Bears

3. oktober, 2015 Morten H. Jespersen Skrevet under Senior Skriv kommentar »

Sejr til 2. div. herrer i tæt kamp

I en spændende kamp, der hele tiden bølgede frem og tilbage tog Viby’s herrer i dag sejren over Skovbakken Bears 3 med 75-73. De afgørende 2 point blev sat i med 3,6 sekunder tilbage på uret. Om det var de nye trøjer fra AURA Energi, der gjorde udslaget, skal ikke kunne siges. Men husk at skifte til AURA sponsorstrøm

2divh3okt

AddThis Social Bookmark Button

Første kamp til 2. div. herrer

26. september, 2015 Morten H. Jespersen Skrevet under Senior Skriv kommentar »

Svær udekamp mod AUS

Det unge hold fra 2. div. herrer fik en svær start ude mod et af de formodede tophold fra AUS. Det blev til et klart nederlag efter en god start i 1. periode. Det bliver helt sikkert bedre i de kommende kampe, når holdet bliver spillet bedre sammen.

AUS_viby1

AddThis Social Bookmark Button

Damebasket rykker i Viby

25. september, 2015 Morten H. Jespersen Skrevet under Senior Skriv kommentar »

Nyt forbedret koncept for damebasket i Viby

Viby Basketball har indgået en alliance med Skovbakken Bears om damehold i 2. division og serie 1 damer. Det betyder at ca. 15 damespillere kan træne sammen i både Viby og Skovbakken. Den meget engagerede træner Lars Rasmussen står for træningen.

2divdamer_tr1

 

 

 

 

 

 

 

2divdamer_tr2

AddThis Social Bookmark Button

Pokalkamp senior herrer: Viby-EBAA

21. september, 2015 Morten H. Jespersen Skrevet under Event, Senior Skriv kommentar »

Første pokalkamp i kalenderen den 7. oktober kl. 20.30 i Vibyhallen

Viby Basketball deltager i løbet af efteråret i en række pokalkampe. Viby’s herrer skal møde vores samarbejdspartner EBAA i 1/16 finalen onsdag den 7. oktober kl. 20.30 i Vibyhallen. Hvem ved, måske stiller EBAA med nogle af de unge løver fra Bakken Bears.

Kom ned i hallen og se en god gang basketball!

pokal

AddThis Social Bookmark Button

2. div. herrer

1. september, 2015 Morten H. Jespersen Skrevet under Senior Skriv kommentar »

Holdet er ved at tegne sig

2. div. herrer  i Viby Basket består for ca. halvdelen af spillerne af seniorspillere, der enten er vokset op i ungdomsårene i klubben eller har spillet på holdet de seneste sæsoner. Den anden halvdel er unge talentfulde U19 spillere, der indgår i det EBAA-samarbejde klubben har  med Bakken Bears, Skovbakken og andre af byens klubber.

Truppen er ved at blive sammensat og vi forventer 15-16 spillere i alt. Det bliver træner Tolo Martorell’s opgave at få det hele til at spille sammen.

2divherrer

AddThis Social Bookmark Button

Ny træner for Viby’s 2. division herrer

28. maj, 2015 Morten H. Jespersen Skrevet under Senior Skriv kommentar »

Spansk blod til Viby Basket

Viby Basketballklub har ansat spansk fødte Tolo Martorell som træner for 2. division herrer fra næste sæson. Tolo er en særdeles erfaren herre med 26 års trænererfaring primært i Spanien/Mallorca, hvor han har trænet alt fra u12 til divisionshold på seniorplan. Det er således en meget dedikeret træner, der kommer til klubben.

Tolo er 49 år og bor i Hornslet. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet.

tolo_martorell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

Samtidig siger klubben tak for en rigtig god og engageret indsats til holdets nuværende træner Thomas Press, der har valgt at stoppe i klubben.

AddThis Social Bookmark Button